【Weird Japanese food】

【Weird Japanese food】


If you visited somewhere in Japan, you will definitely find some odd foods that you never tried in your life, however, I can say that some are so good taste and good for health as well. Today, I will introduce some food that you should try!

○ Fermented Soybeans – Natto
I guess so many people already know what that is because it is the most famous for the oddest food in Japan. It actually stinks and it might be difficult to put them in your mouth at the first time, but you will get used to it and the taste will be better after you eat a few times. Also, it is good for your health eating natto daily. Pls check the link below to know more about natto!!!
https://www.healthline.com/nutrition/natto#TOC_TITLE_HDR_7

○ Shirako (fish prostate)
What is shirako? It is so weird, but it’s the male prostate gland from certain fish like cod, salmon, squid, or pufferfish. It has a kind of creamy, pudding-like texture and, if prepared well, not a very fishy taste. I love it so much, and it is a high-protein, low-calorie food that contains minerals, as well as nutrients such as vitaminB, which are also called skin-beautifying vitamins, and vitaminE and D, which are involved in anti-aging and boosting immunity. 

○Raw Egg (nama tamago)
Many people’s initial response to eating a raw egg in Japan was to be worried about salmonella. In Japan, though, it’s really normal to eat uncooked eggs- on top of rice, with natto, or as a dipping sauce for certain types of hot pot, like sukiyaki. In Japan, the expiration date is quite short compared to other country and we put eggs in the fridge all the time, so pls do not try that in other country. I cannot take responsibility for that. Raw eggs are rich in vitaminsB, which promote the body’s metabolism and recover from fatigue.

Is there anything that you have tried already?

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【変な日本の食べ物】
日本にきた際は、人生で一度も食べたことのない変わった食べ物に出会うことがあるかと思います。 今日は、ぜひ食べていただきたい変わった食べ物をご紹介します!

○納豆
日本で最も変わった食べ物として有名なので、すでに知っている人も多いと思います。 実際に、匂いがキツく、最初は口に入れることを躊躇するかもしれませんが、数回食べると慣れてきて、どんどん美味しくなっていきます。 また、毎日納豆を食べることは健康にも良いです。 納豆の詳細については、以下のリンクをご覧ください!!!
https://www.healthline.com/nutrition/natto#TOC_TITLE_HDR_7

○白子(魚の前立腺)
白子とは? 見た目も非常奇妙ですが、タラ、サーモン、イカ、フグなどの特定の魚の、雄の前立腺です。 クリーミーなプリンのような食感で、よく調理すれば魚臭さはありません。 私も大好きで、ミネラルはもちろん、美肌ビタミンとも呼ばれるビタミンBや、抗がん剤に関与するビタミンE、ビタミンDなどの栄養素を含んだ高たんぱく低カロリー食品です。 老化と免疫力アップにも効果があると言われています。

○生卵(生たまご)
初めて食べたときの皆んなの反応は、サルモネラ菌は大丈夫なのか?でした。しかし、日本では生卵をご飯の上にのせたり、納豆と一緒に、またはすき焼きなんかでは、鍋のつけ汁として食べるのが普通です。 日本では消費期限が他の国に比べてかなり短く、卵は常に冷蔵庫に入れてあるので、他の国では試さないでください。 その責任は一切負えません。 生卵にはビタミンBが豊富に含まれており、体の新陳代謝を促進し、疲労回復に効果があります。

すでに試したことがあるというものはありましたか?