【Do you know why sushi is served with gari?💗🎀】

【Do you know why sushi is served with gari?】

Do you know what Gari’s (pickled ginger) role is?

Just because it’s delicious doesn’t mean it’s placed next to sushi.

Gari is a sushi topping that is eaten after eating oily fish or strong toppings to reset the palate and make the next sushi delicious. It means that it will erase the fishy smell.

In addition, ginger contains a component called “gingerol”, which has a strong bactericidal effect and can be expected to prevent food poisoning.

Additionally, it has a warming effect on the body.

Sushi (raw fish) basically cools the body down. The ”gingerol” contained in ginger has the effect of improving coldness.

The compatibility between sushi and gari is perfect!

Gari has been served with sushi since ancient times, and people in the past probably knew its benefits from experience. I was surprised at the effect of gari, which I casually eat as a supporting role in sushi.

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【なぜお寿司にガリがそえられているのかご存知ですか?】

ガリの役割は何か知っていますか?

ただ美味しいからお寿司の横においてある訳ではありません。

ガリはお寿司のネタで脂の多い魚や濃いネタを食べた後に食することで、お口の中をリセットし、次のお寿司を美味しく食べられるようにしてくれます。つまり、魚の生臭さを消してくれるということです。

また、しょうがにはジンゲロールという成分が含まれており、この成分は強い殺菌効果を持っているため食中毒予防も期待できます。

さらに、身体を温める作用があります。

寿司(生の魚)は基本的に身体を冷やしてしまいます。生姜に含まれる『ジンゲロール』には冷えを改善する効果があります。

寿司とガリの相性は本当にピッタリなんですね!

ガリは昔から寿司とともに提供されていましたが、昔の人達も経験からその効能を知っていたのでしょうね。普段何気なく寿司の脇役として食べていたガリの効果に、驚きですね。