【The best season for Kaki is now coming】

【Kaki】

The best season for Kaki is now coming!

Have you ever eaten Kaki?

When you bite into the bright orange fruit of a Kaki, your mouth will be filled with a rich sweetness.

It has a long history in Japan, having been cultivated since the Nara period, and even its scientific name, which is common throughout the world, includes the Japanese word “kaki”.

The flavor varies depending on the region of origin, variety, and degree of ripeness, and the more you eat it, the more you get a sense of its depth.

Kaki is a familiar fruit in Japan, but they are also rich in nutrients!

* Vitamin C

* Potassium

* β-carotene

* Tannin

* Dietary fiber

Why not incorporate nutritious persimmons into your diet and live a delicious and healthy life every day?

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【柿】

今が旬の「柿」!!!

皆さんは食べたことがありますか?

鮮やかな橙色の果実をかじると、口の中にふくよかな甘味が広がる柿。

日本では奈良時代から栽培されているほど歴史が古く、世界共通の学名にも日本語の「kaki」という表現が含まれています。

産地や品種、熟し具合によって味わいがさまざまで、食べれば食べるほどに奥深さが感じられるのも魅力。

柿は日本では馴染みのある果物ですが、栄養も豊富なのです!

  • ビタミンC
  • カリウム
  • β-カロテン
  • タンニン
  • 食物繊維

栄養満点の柿を食卓に取り入れて、美味しく健康的な毎日を過ごしてみてはいかがでしょうか。